VAIHTOEHTO ABC:LLE / ILOISEN PÄSSIN MAALAISPUOTI - soppaa ja sirkushuveja

VAIHTOEHTO ABC:LLE / ILOISEN PÄSSIN MAALAISPUOTI

On the road again eli terveisiä maantieltä! Olemme matkalla Jaakon vanhempien kesämökille Etelä-Savoon. Yleensä reitti kulkee Lahden, Mikkelin ja Varkauden kautta, mutta tällä kertaa päätimme lähestyä kohdetta hieman eri suunnasta. Lappeenranta jäi taa jo aikaa sitten, nyt ihaillaan Punkaharjun kauniita maisemia.

Kahvihammasta alkoi kolottelemaan Parikkalan kohdalla ja kaltaistemme ABC:tä vieroksuvien onneksi kuutostien varrella on monia söpöjä vaihtoehtoja. Me kurvasimme Iloisen Pässin Maalaispuodin pihaan. Kahvien lisäksi matkaan tarttui mötkäle lähipossun ulkofilettä sekä kesän söpöimmät korvikset. Olisin toki voinut shoppailla kaikkea muutakin, mutta onneksi tuo mies pitää välillä vähän aisoissa.

Tuuni Design valmistaa ullakon aarteista sisustustuotteita, laukkuja ja asusteita – ihastuttavia kaikki! Valitettavasti en saanut korvakoruja vielä asennettua paikalleen, toisesta kun petti liima ja koru hajosi käsiin. Onneksi perillä odottaa tuubi pikaliimaa. Näitä ihanuuksia varten ei kuitenkaan tarvitse lähteä Parikkalaan asti, muut Tuunin jälleenmyyjät löytyy täältä.

EDIT 30.06. Postiluukusta tipahti äsken upea pari Tuuni Designin raidallisia korviksia korvaukseksi liiman pettämisestä. Kuinka upeaa ja ihanaa palvelua, kiitos!

Maalaispuodin pihalla loikoili pari jättipupua ja aitauksessa määki kolme lammasta. Kahvilan sisustus ja söpöt eriparikahvikupit olivat myös mieleeni. Suosittelemme!

 

Iloisen Pässin Maalaispuoti

Kuutostie 470, Koitsanlahti, Parikkala

***

Kuvat Instagramista: @soppahanna

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.