VAPPU 2016 - soppaa ja sirkushuveja

VAPPU 2016

 


Olipas se hauska ja rauhaisa vappu. Ihan kuten viime vuonnakin, jolloin vauvamasuni alkoi jo olla melko muhkea. Tänäkään vuonna nuo vauvamasun asukkaat eivät vielä ihan kauheasti vapun ilakoinnin päälle ymmärtäneet, mutta toki mummi oli ostanut vappupallot ja mummila oli täynnä serpentiiniä ja munkinkäryä.

Me vietimme siis lasten kanssa vappuviikonloppua mun vanhempien luona Jaakon paiskiessa töitä sekä työpaikalla että kotona rempaten. Söimme munkkeja ja tippaleipiä ja joimme simaa (vauvojen menu koostui kylläkin maidosta, spagetista ja banaanivohveleista). Sunnuntaina pääsimme myös nauttimaan ulkoilusta lämpimässä kevätsäässä, skidit testasivat enon tyylikkäästi hieman vinoon asentamaa keinua ja pääsivät myös papan pikkutraktorin kyytiin.

Onneksi vappu on vain kerran vuodessa. Munkit tulee korvista! Nyt voikin taas keskittyä iloitsemaan arkisista asioista, kuten Olgan ensimmäisestä pottapissasta! Ja pitäisi niitä parin viikon päästä olevia yksivuotissynttäreitäkin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan.

2 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.