VAUVANVAATEHALUTUKSET - soppaa ja sirkushuveja

VAUVANVAATEHALUTUKSET

No olinko pikkasen innoissani kun mammabloggaajaidolini Mamma rimpuilee -blogista meni ja heitti mulle äitiysblogiurani ensimmäisen haasteen! Homman nimi olis yksinkertaisesti se, että kertois mitä haluu. Tai niinku mikä haluttaa.

Ja vaikka mäkin ihan oikeesti haluun sitä maailmanrauhaa, niin päätin silti tällä kertaa vetäistä hihasta pinnallisuuskortin ja kertoa mun muutaman viime viikon aikana suht pahaksi yltyneestä vauvanvaatemaniasta. HALUTTAA NIIN PERKELEESTI OSTAA KAIKKI KAUNIIT (JA IHAN LIIAN KALLIIT) VAUVANVAATTEET MAAILMASSA!!

Mini Rodini / Soppaa ja sirkushuveja

Myönnetään. Vähän oon murtunutkin Mini Rodinin kauniiden kuosien ja FB kirppujen ”halpojen” hintojen edessä. ”AI MITEN NIIN VÄHÄN?” huutaisi tähän rakas kihlattuni. Pakettia puskee ovesta läpi siinä määrin, että kollegani epäili Jaakon kohta alkavan työntää niitä takaisin postinkantajalle.

Mini Rodini / Soppaa ja sirkushuveja

”Kulta oikeesti, kuinka paljon näihin on mennyt jo rahaa?”

”Eeeeih, sulla on ihan väärä asenne! Mieti miten paljon mä oon jo säästänyt!”

Aarrekid / Soppaa ja sirkushuveja

Totuuden siemen siinä kuitenkin piilee. Mitään en ole ostanut täyteen hintaan. Suurimman osan käytettynä, jotain alennusmyynneistä.

Sitä paitsi, ei niitä lapsia voi alasti jättää vaikka kuinka olisivat kesävauvoja.

Mini Rodini / Hannan soppa

Jos mä vielä jotain haluaisin, niin

– tollasen Mini Rodinin ronsujumppiksen sinisenä toiselle Muikulle ja Metsolan Pupu Tupunia mekkoina ja bodyina ja jumppiksina ja…

– Melli Ecodesignilta äääähkaiken, Maitotytön imetyskledjuja ja Herra Hauki -juttusia

– kiltit ja hyvin nukkuvat vauvat, jotka malttavat kypsyä kaksiossaan tarpeeksi isoiksi

– pienemmän makeanhimon

– uuden ihanan, kivan, halvan kodin, joka olis korkeimmassa kerroksessa talossa, jossa on iso hissi. Sit siellä vois olla oma sauna, parveke, törkeen iso ja hyvin varusteltu keittiö, puutarha ja kuivausrumpu.

 

Tiiättekö. Tän manian jälkeen vuorossa on kestovaippahulluus. Ja siis tiesittekö miten nättejä liivinsuojuksia on olemassa? Niinpä. En minäkään. Haluun nekin. Kaikki.

Voisko sitten Äiti on robotti ja Puhelias moppi kertoo, mitä ne haluu?

4 Kommentit
 • Mari sanoo:

  Täällä kans yksi lastenvaatehullu! Sekosin tohon touhuun äitiyslomalla, mutra nyt on onneksi vähemmän aikaa haaveilla kuoseista ;). MR ja Aarrekid on omia lempparimerkkejäni, joten peukku sun saaliille!

  Viljalla on tota keltsiä kissakuosia mekkona ja hyvä jumala se herätti kehuja Thaikuissa. Ois jo kesä, jotta sitä vois käyttää taas!

  • Hanna sanoo:

   Joo tää on ihan kauhiaa varsinki kun ei vielä oo koko vauvoja tässä :D Mistäs sitä tietää sopiiks noi rytkyt niille ees – jos ne onkin sellasia hillityn kuosin kavereita..
   Kissakangas on kyllä ihanaaa! Ja se kirahvi, sitäkin Viljalla tais olla :)

 • Kaisa sanoo:

  Oiiiaapua miten ihana tuo ronsupuku…. <3

  • Hanna sanoo:

   Eiks oo ihana! vielä kun sen sais sinisenäkin :P

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.