VAUVOJEN VÄRIKYLPY - soppaa ja sirkushuveja

VAUVOJEN VÄRIKYLPY

HMP:n värikylvyssä / Soppaa ja sirkushuveja

HMP Värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

HMP Värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

HMP Värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

HMP Värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

HMP Värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

Roudasimme Muikut viime lauantaina Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n järjestämään värikylpyyn tapaamaan toisia kaksosvauvoja.

Mielikuvissani värikylvyssä olisi riisuttu turhat vaatteet pois ja sekoiltu sormivärien kanssa, mutta kaikeksi onneksi vauvoille suunnattu tilaisuus oli hyvin siististi toteutettu. Alkuun leikittiin ja laulettiin, sitten vauvat saivat ihmetellä lattialta löytyneitä lankakeriä, höyheniä, sählypalloja ja kankaita saippuakuplien leijaillessa ilmassa. Lopuksi painettiin muistoksi jalanjäljet kartongille. Muikut tykkäsivät, vaikkakin lopussa väsähtivät ja karkasimme ensimmäisinä pois paikalta.

Kotimatkalla naurettiin, että hyvä homma kun otettiin ne vaihtovaatteet mukaan. Kauhee sotku!

Onko kukaan teistä maalannut sormiväreillä tällaisten pikkutirriäisten kanssa? Onko ihan mahdoton ajatus? Jos vaikka ajattelis taidetta joulupukinkonttiin..

2 Kommentit
 • Pia sanoo:

  Värikylpyily on ihan mahtava harrastus!! Me käytiin tyttöjen kanssa 2,5vuotta kansalaisopiston värikylvyissä. Viimeisen kerran käyttiin muksujen värikylpykurssilla viime keväänä. ;)
  Blogista löytyy värikylpy-tunnisteen alta monta postausta. ;)
  http://jotaintekemista.blogspot.fi/search/label/v%C3%A4rikylpy

  Ja värikylpyillä voi ilmanmuuta kotonakin. Vauvat vaippasilleen ja kylppärin lattialle! Paperit lattiaan kiinni teipillä.
  Maaleja voi tehdä vaikka kermaviilistä+mustikoista. Tai pelkällä mustikalla, puolukalla tai mansikalla voi maalata, ja hedelmäsoseilla, porkkanasoseella. Näistä voi keitellä myös kiisseleitä maaleiksi. ;) Vain mielikuvitus rajana!
  Maalailun jälkeen sitten suihkulla vauvelit ja kylppäri puhtaaksi. ;)

  • Hanna sanoo:

   Pitääkin tsekata jos meilläkin päin olis jotain kansalaisopistomeininkejä. Ja ihan mahtava vinkki noi vihannessoseet ym., Kiitos! Eiköhän me kokeilla :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.