VERTAISTUKEA JA SISUSTUSINSPIRAATIOTA - soppaa ja sirkushuveja

VERTAISTUKEA JA SISUSTUSINSPIRAATIOTA

Herra Tassumies / Soppaa ja sirkushuveja

Tiistai oli tällä viikolla touhua täynnä. Ensin Urtekramin aamiaistilaisuus, sitten lähiseutumatkailua Vantaalle, jonka jälkeen kiiruhdin Teurastamolle kokkailemaan bloggaajakavereiden kanssa ja lopulta vielä testattiin Ravintolakerho 2.0:n ylimääräisessä kuukausikokouksessa se kaupungin parhaaksi valittu burgeri Kämpin brasseriessa.

Vantaalle matkustin, koska siellä asuu ihana Kaisa. Kaisalla on pakahduttavan tyylikäs koti, pörröisin koskaan tapaamani kissa ja minuakin suurempi vatsa! Treffiemme perimmäisenä tarkoituksena oli jakaa raskausvertaistukea ja halusin saada ruokavalioneuvoja raskausdiabeteskohtalotoverilta.

No home without you / Soppaa ja sirkushuveja

No home without you / Soppaa ja sirkushuveja

No home without you / Soppaa ja sirkushuveja

No home without you -blogia pitävän Kaisan koti oli juuri niin kaunis kuin blogistakin voi päätellä. Tassuttelin ympäriinsä ja yritin tallentaa muistikortille niitä upeita yksityiskohtia, joita joka puolelta bongailin. Olen tässä raskauteni viime aikoina huomannut itsessäni heräilevää sisustusintoilijaa, olisiko kyseessä sitten se kuuluisa pesänrakennusvietti – ei ole nimittäin lainkaan tyypillistä meikäläistä surffata tuntitolkulla mattokaupoissa ja miettiä jokaisen tulevan kodin huoneen valaistusratkaisuja.

Kaisa keitti meille kahvit ja kasasi vadillisen dippivihanneksia. Siinä turistessamme tuhosimme arviolta kilon kasviksia – tulipahan se jokapäiväinen viissataa grammaa ihan ohimennen täyteen. Sain tosi hyviä käytännön vinkkejä syömisten suhteen, nyt pitää vielä testailla josko samat niksit pätee oman radini suhteen.

No home without you / Soppaa ja sirkushuveja

Ihanin huone kaikista Kaisan kodin ihanista huoneista oli kuitenkin tulevan pikkuvaahtokarkkiprinsessan huone. Seinällä on Kaisan verkkokaupasta löytyviä printtejä ja lipasto oli täynnä ihania minivaatteita (tosin kaikilla noiden vauvanvaatteiden kanssa ei selkeestikään lähde mopo ihan käsistä ja voisi puhua jopa maltillisesta määrästä minivaatteita). Tuo pilvimobile on Kaisan itse ompelema ja vakuutuin entistä enemmän omasta ompelupotentiaalista kuultuani, että Kaisakin on aloittanut ompelushommat vasta pari kuukautta sitten.

Kiitos Kaisa kahvista ja niin nopeasti vierähtäneestä parituntisesta. Seuraavan kerran taidan tulla moikkaamaan mahan sijasta vauvaa!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.