VERY IMPORTANT BABY STUFF - soppaa ja sirkushuveja

VERY IMPORTANT BABY STUFF

Nyt, kun olen hamstrannut vauvanvaatteita vaikka nelosille, voikin pikkuhiljaa siirtyä shoppailemaan kaikkea muuta tärkeää. Isoimmat hankinnat, kuten pinnis (tosin toinen vielä tarvitaan, mutta sillä ei ole kiire), sitterit ja vaunut on hommattu ja äippäpakkaushakemus pitää muistaa lähettää tämän kuun aikana. Harsoja saimme laatikollisen Jaakon systeriltä ja kaverilta ostin rintapumpun sekä tuttipullojen sterilointimasiinan.

baby stuff / Soppaa ja sirkushuveja

Tilasimme Lekmeristä tovi sitten hoitoalustan ja muutaman peitteen. Tuo Färg & Formin Moln-sarja miellyttää kovasti omaa silmää ja Jaakkokin tykästyi. Niinpä valitsimme pilvikuvioisen harmaan hoitoalustan ja mustan sekä punaisen ohuen peiton vaunuissa pidettäviksi. Paksumpi liila peite ajateltiin olkkarin lattialle, siinä beibit voivat sitten köllötellä söpöinä.

Pienet metalliset mökkihyllyt löytyivät Tigerista. Ne tulevat vauvojen huoneen seinälle – Jaakko ei tosin kuulemma ihan ymmärrä, että mitä niihin muka voisi laittaa.

Vauvojen peitto / Soppaa ja sirkushuveja

Ostoslista on toki yhä melko pitkä, mutta asioita voi ostaa myös sitä mukaan, kun huomaa jotain tarvitsevan eikä kaikkea tarvitsekaan olla valmiina. Vaatepuolelta olen koittanut metsästää joitain söpöjä vanu- tai fleecepukuja ihan pikkuruisina. Kylpyammeeksi olemme ajatelleet Stokken Flexi Bathia ja muilta kaksosmameilta olen kuullut Doomoon isomman imetystyynyn olevan ihan ykkönen.

Ja ainiin! Tilasin vihdoin kankaita vaunuverhoja varten, kuvittelen nimittäin upean urani kotiompelijattarena alkavan ihan näillä näppäimillä. Kankaiksi vaikoitui Paapii Designin Siiri keinuu -kankaat sinisenä ja keltaisena. Niin söpöt!

4 Kommentit
 • No voi pyhä jeesusmaria, onko noita mökkihyllyjä nyt metallisiakin!! –> Tigeriin…

  (Ja tuota hoitoalustaa, tosin sitä mustaa sellaista, olen kuolannu Lekmerillä minäkin. En vaan oo v i e l ä raaskinut.)

  • Hanna sanoo:

   No arvaappa mentiinkö me sinne niiden puisten hyllyjen perässä, vaan eipä näkynyt! Mä naputtelin ton hoitoalustan ostoskoriin kun sain 20 prossan alennuskoodin kaverilta Lekmeriin. Muuten varmaan vieläkin vaiheilisin sen kanssa.

 • Iina sanoo:

  Hei ootteko hommanneet tuota flexi bathia vielä? Meillä olis sellainen + se tuki, ei kiinnostais ostaa? :) Hinnaks oon ajatellut 20€ + pk:t. Meillä on se läpinäkyvä sinisillä reunoilla :)

  • Hanna sanoo:

   No hei vois kiinnostaa! Paljonkohan olis postit..? Laitatko mulle vaiks sähköpostia hanna (a) hannansoppa . com :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.