VIKAT ILLAT NAIMATTOMANA - soppaa ja sirkushuveja

VIKAT ILLAT NAIMATTOMANA

Nyt kun tässä on jo reilu viikko takana rouvana oloa, niin onkin hyvä aika muistella niitä viimeisiä iltoja ennen häitä.

mammasukkikset / Soppaa ja sirkushuveja

sushi / Soppaa ja sirkushuveja

Mullehan iski se järkky flunssatauti muutamia päiviä ennen hoohetkeä, joten kaikki hankinnat jäivät ihan viime tippaan. Häiden aatonaattona lyllersin ympäri kaupunkia ihan liian pitkältä tuntuvan ostoslistan kanssa. Lopulta päädyin Annin kanssa salaatille Factoryyn (ei siitä sen enempää, paitsi että harvoin olen ravintolassa saanut niin paskaa salaattia..) ja Lindexiin sukkahousuostoksille. Sitten menikin jo järki, joten hain Stockalta sushia ja köpöttelin kotiin tuijottamaan Netflixiä ja täyttämistään odottavia muuttolaatikoita.

häiden aatto / Soppaa ja sirkushuveja

Perjantaina laitoimme vielä parisuhteemme koetukselle ja suuntasimme Ikeaan ostamaan laseja, servettejä ja kakkuhaarukoita. Kaikesta pääsimme sulavasti yhteisymmärrykseen ja lounastimme romanttisesti 50 sentin hodareilla. Olemme niin luodut toisillemme *tähän sydänsilmäinen hymiö*.

Ohjelmassa oli vielä mm. porkkanasalaatin esivalmistelua sekä korvakorujen ja juuri oikean värisen kravatin metsästystä, ennen kuin sulhanen lähti tienaamaan ja morsian ystävän luokse pyjamabileisiin. Tyttöjen kesken saunoimme, joimme punaviiniä (ihanaa toi alkoholiton, not), söimme karkkia vuohenjuustosalaattia ja juoruilimme myöhään yöhön. Tosi ystävyyttä on muuten sheivata raskaana olevan ystävän sääret ja lakata tämän varpaankynnet. Kiitos Tytti.

Väitän edelleen, ettei kauheasti ehtinyt jännittämään ennen hääaamua. Sen sijaan en enää väitä, etteikö ihan pikkuisistakin häistä voisi repiä bridezillamaista stressiä.. Mutta ei siitä sen enempää.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.