VILAHDUKSIA KOTOA - soppaa ja sirkushuveja

VILAHDUKSIA KOTOA


  

nojatuoli / Soppaa ja sirkushuveja  
  
  

Mun on pitänyt tehdä postaus tästä kodista siitä asti, kun tänne muutimme. Nyt on neljä kuukautta tammisalolaisuutta takana ja olemme viihtyneet jopa paremmin kuin alunperin kuvittelin. Monta vuotta Helsingin keskustassa kerrostalossa asuneena ja palveluihin sekä ihmisvilinään tottuneena jännitti aika kovasti tämä muutos rivarielämään ja lyhyimmilläänkin puolen tunnin matkaan keskustaan.

Ensimmäiset puolitoista kuukautta meni sohvalla ison mahan kanssa löhöten ja vauvojen synnyttyä elämä on pyörinyt heidän ympärillään niin, ettei kotia saati pihaa ole saatu laitettua niin kuin olisin toivonut. Nyt alakerta alkaa kuitenkin olemaan valmis, yläkertaa sisustetaan hiljalleen ja pihoihin panostamme ensi kesänä.

Meillä on nyt yli 40 neliötä enemmän kuin edellisessä asunnossamme. Asunnossa on iso avara alakerta, vähän liian pieni keittiö, kolme makuuhuonetta ja vaatehuone. Yksi makkareista toimii kotitoimistona, kunnes lapset tarvitsevat omat huoneet – sikälimikäli tässä kodissa niin kauan asumme. Saattaa nimittäin olla, että tämä orastava omakotitalokuume vain kasvaa ajan myötä.

Jotenkin vihdoin tunnen olevani oikeasti kotona. Ei se kuitenkaan taida johtua tästä asunnosta, tiedättekö. Se taitaa johtua näistä tyypeistä, keiden kanssa tässä asunnossa elän.

4 Kommentit
 • Anne-Maria sanoo:

  Kiva kuulla, että olette viihtyneet. Me muutimme tänne Kalliosta, (mies ei missään muualla ollut asunutkaan), eikä kaivata takaisin. Se omakotitalo sen sijaan vähän houkuttelee meitäkin… :)

  • Hanna sanoo:

   Täällä on niin rauhaisaa ja kaunista, mikäs tässä viihtyessä. Katsellaan sitä omakotitaloa sitten joskus ;)

 • Minka sanoo:

  Vitsi miten kivan ja kotoisan näköistä! Noi muumiverhot voisin ottaa meille vaikka makkariin.. noi on niin ihanat! :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.