Vimma one size hame, äidin uusi lempivaate

ONE SIZE FITS ALL

 

Vimma Company, Blurri skirt / Soppaa ja sirkushuveja

Vimma Company, Blurri skirt / Soppaa ja sirkushuveja

vimma: blurri hame / Soppaa ja sirkushuveja

vimma one size hame / Soppaa ja sirkushuveja

Olen niin rakastunut uuteen hameeseeni, etten pakannut lähes viikon mittaiselle mummolareissulle oikeastaan mitään muuta mukaani. Vimman Blurri (by Linda Linko) hame myytiin hetkessä loppuun, mutta onnekseni ehdin nappaamaan omani, kun satuin olemaan oikeaan aikaan koneen äärellä. Lisää hamosia on kuulemani mukaan tulossa myyntiin elokuun lopussa, myös ihanalla Mystical Flower -kuosilla.

Olen tosiaan pitänyt hametta nyt melkein viikon ajan joka päivä, eikä kyllästymisen merkkejä näy. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on samaan aikaan rento ja juhlava. Hame on malliltaan one size, mikä etukäteen hieman jännitti, mutta malli tuntuu kyllä oikein hyvältä ainakin tämmöisessä medium-kropassa.

Vimma on avaamassa myös omaa puotiaan Helsinkiin Hernesaareen nyt heinä-elokuun vaihteessa. Ihanaa ja kamalaa, sehän on nimittäin ihan mun uuden duunipaikan naapurissa! Merkistä on tullut salakavalasti ihan lempparini, varsinkin naistenvaatteissa, mutta kyllä skideillekin eksyy lettejä ja kukkia ja rinkeleitä päälle lähes päivittäin.

 

Skidit saivat kunnian olla yksiä Vimman tämän kesän brand repeistä Instagramissa, joten osa Muikkujen Vimmoista on saatu. Tämän hameen maksoin kuitenkin ihan itse (sain siitä kyllä hieman alennusta).

7 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.