VIMMAN KIVIJALKAMYYMÄLÄ - soppaa ja sirkushuveja

VIMMAN KIVIJALKAMYYMÄLÄ


Vimmalla menee lujaa! Ihania lasten- ja naistenvaatteita valmistava yritys avasi juuri pop up -osaston Stockmannille kahden muun kotimaisen lastenvaatemerkin kanssa ja nyt on vuorossa ikioma kivijalkamyymälä!

Kävimme kurkkaamassa ensi viikolla avattavaa puotia Muikkujen kanssa. Skidit herkuttelivat raakakakulla ja äiti hypisteli vaatteita. Myymälässä on tosi makea fiilis, sillä se sijaitsee vanhassa telakkahallissa. Samassa tilassa on myös vimmalaisten office ja työtila sekä verkkokaupan varasto. Aiemmin koko show on pyörinyt perustajan olohuoneesta käsin, joten uudet tilat tulevat varmasti enemmän kuin tarpeeseen suuressa suosiossa olevalle firmalle.

Vimman kauppa aukeaa ensi viikon keskiviikkona 17.8.16 klo 10:00. Itse en kyllä ihan heti silloin aamulla uskalla paikalle, veikkaan että yleisöryntäys on vimmaisten mammojen suunnalta melkoinen. Mutta onnekseni myymälä sijaitsee ihan duunipaikkani naapurissa, joten vierailen siellä sitten myöhemmin ja toivon, että jotain on jäljellä. Kauppa on auki iltakuuteen.

//

VIMMA STORE / TELAKKAHALLI

Telakkakatu 6-8, halli 24, Helsinki

2 Kommentit
  • Tuija Rajala sanoo:

    Ovatpa nuo lapsukaiset niin suloisia. Oli kivan näköisiä vaatteita mitä tuosta rekistä näki.
    Harmi kauppa on liian kaukana minun kodistani :( :(

    • Hanna sanoo:

      Vimmalla on kyllä ihania vaatteita :) Onneksi kaukana asujat voivat shoppailla verkkokaupassa!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.