VIRALLISET EPÄVIRALLISET MASUKUVAT - soppaa ja sirkushuveja

VIRALLISET EPÄVIRALLISET MASUKUVAT

..Vai epäviralliset viralliset? No jokatapauksessa.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, kaivoi turkulaisemäntämme kamerakamat esiin syöpöttelyhommien päätteeksi, haki jostain pari mustaa verhoa ja käski riisuuntumaan. Me naiset teimme toki työtä käskettyä ja kotvasen kuluttua pyöreät vatsamme oli ikuistettuna Hannan muistikortille.

Hanna on upea nainen, joka työkseen mm. kuvaa vastasyntyneitä Tyksissä. Ei pöllömpi duuni naiselle, jonka sydän on täyttä kultaa ja taiteellinen silmä särmässä. Hannan neljännen lapsen laskettu aika on myös kesäkuussa ja näissä merkeissä olemmekin kuluneen talven aikana ystävystyneet. Suosittelen kurkkaamaan HannaSny Photographyn nettisivuille ja Facebookkiin, aika söpöjä vauvoja ja rakkauspareja.

Mutta pidemmittä puheitta ne masukuvat!

Kuva: HannaSNy Photography

Kuva: HannaSNy Photography

Kuva: HannaSNy Photography

Kuva: HannaSNy Photography

Tässä siis viikkoja 32+1. Vatsa alkaa olemaan aika valtava, mutta eipä se tuossa rivissä kauheasti muiden (yksösiä kesäkuulle odottavien) masuista eroa. Kuka tunnistaa Muikkumahan rivistä?

8 Kommentit
 • Kiku sanoo:

  Muikut oikealla? On onnea löytää mukavia masu- ja mammakavereita, vertaistuki on kultaa. :) Kyllä raskaana oleva nainen vaan on kaunis vaikka oma olemus tuntuisi itsestä miltä :)

  • Hanna sanoo:

   Eeei, muikut on toisessa masussa vasemmalta :)
   Tää vertaistuen löytäminen on kyllä ollut yks parhaita asioita raskaudessa <3

 • Toka tai vika masu. :)

 • Riikka sanoo:

  Onpa hauska kuva. Olisitko reunassa oikealla? Kaikkiko siis suurin piirtein samoilla viikoilla? Eipä juuri kokoeroja ole. Itse olen nyt rv 23 ja maha on jo kamalan pinkeä pallo. Tänään juuri mietin että miten tuo nahka pystyykin venymään vielä 15+ jotain viikkoa, mutta kyllä se kai pystyy kun on kahdesti aiemminkin jo venynyt ja paukkunut. Mun etureppu tulee olemaan ehkä eniten tuota mallia toinen vasemmalta;)

  • Hanna sanoo:

   Mä oon toinen vasemmalta ;) Ja juu, kaikilla meillä on kesäkuussa laskettu aika. Hauskaa, ettei vielä tässä vaiheessa tuo kaksosmasu sieltä mitenkään hyppää silmille. Saas nähä mikä on tilanne vaikka kuukauden päästä :D

 • Emmi sanoo:

  Muikkumahan hautojan tatuointi paljastaa ainakin! :) <3

  • Hanna sanoo:

   Hehee, jos on toooosi tarkkasilmäinen niin kyllä :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.