VOIHAN VAUVAKUUME! - soppaa ja sirkushuveja

VOIHAN VAUVAKUUME!

 

kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

kissaemo / Soppaa ja sirkushuveja

Vauva ja kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

söpö kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

söpö kissanpentu / Soppaa ja sirkushuveja

Kattokaa nyt niitä! Kyllä tuollaisten supersööttien karvapalleroiden nuuskuttelusta tulee vaan ihan mahoton kissavauvakuume.

Pikkuveikan kisu mennä pyöräytti pari pentua ja kävimme niitä rapsuttelemassa viikonloppuna. Leikkisiä söpöläisiä. Muikutkin ovat alkaneet kiinnittää huomiota kotona kehräävään karvapalleroon ja nämä miniversiot saivat osakseen leveitä hymyjä ja hihkumisia.

Mutta eihän meidän vanharouva suvaitsisi moista sekoilijaa valtakuntaansa. Ei siis enempää vauvoja meille toistaiseksi. Vailla kotia he kyllä ovat – olisitko sinä vailla kissaa?

 

6 Kommentit
 • Anu sanoo:

  Aww!! En kestä! <3 Miksei meille voi tulla kissoja voi miksi!? :'( Pitäsköhän pistää mies vaihtoon!? :D

 • Viipi sanoo:

  Äääää, ihania!!

  Kissavauvakuume on petollista ja itte en yleensä pysty vastustaa kun se päällensä tuloo. Nyt meillä juoksoo täälä jo kolome isoa kissaa että kissavauvakiintiö on täynnä. Onneksi tuloo ihmisvauva jotta pääsöö hysäämään <3

 • Meillä on ollut tapana pitää kahta kissaa mutta harmillisesti toisen kissan kanssa on aina käynyt vähän huonosti, ensin vanhempi kissamme jouduttiin lopettamaan munuaisten pettämisen vuoksi kun odotimme uutta pentua meille kotiutuvaksi ja nyt kun elokuussa otimme toisen kissan harmillisesti loppusyksystä vanhempi kissamme katosi eikä ole etsinnöistä huolimatta löytynyt. :( Tämä on tämän maalla asumisen ja kissojen vapaanaolon suuri miinuspuoli.
  Meidän tyttökissa on kuitenkin leikkaamaton ja tarkoituksena on hänen antaa ne yhdet pennut ennen leikkaamista tehdä joten jos hyvin menee meillä on ensi kesänä pitkästä aikaa kissanpentuja, yhden varmaan tulemme jättämään meille ja toivomme, että nämä kissat tulisivat olemaan ne pitkäikäiset kissamme meillä. Kahta enempää kuitenkaan en halua kerrallaan, kaksi on ollut oikein hyvä määrä, yksi on meillä aina vähän yksinäinen ja kolme menee jo liiallisuuksiin. :)

  • Hanna sanoo:

   Kaksi kissaa on kyllä hyvä määrä. Sopivasti muttei liikaa :)
   Voi harmi kadonnutta kisseä. Itse haaveilen maalle muutosta, jotta kisut saisi olla vapaana. Mutta tuo on tosiaan kurja miinuspuoli siinä sitten. Toivotaan, että ensi kesänä saatte kissavauvoja!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.