YKSIN KOTONA KOLMISIN - soppaa ja sirkushuveja

YKSIN KOTONA KOLMISIN

  
Muikkujen isi meni töihin ja täti palasi kotiin ensi viikolla starttaavan koulun takia. Täällä me nyt siis ollaan, äiti ja vauvat, keskenämme. 

Tällä hetkellä Muikkuset keinuvat tyytyväisinä sittereissään. On puhtaat vaipat, masut täynnä maitoa ja tutit sekä unirievut hollilla. Äiti on ehtinyt lämmittämään ruokaa ja syömäänkin sen, lämpimänä. Myös kupillinen kahvia on juotu, lämpimänä sekin. Astianpesukone on täytetty ja pesuohjelma pyörii parhaillaan. Blogipostaus on melkein valmis ja läjä kuvia tulevia postauksia varten käsitelty.

Hah. Supermutsi.
(Never mind puklusta olkapäällä, purkamattomasta kauppakassista tai eilisillalta jääneestä kylpyammeesta keskellä olkkarin lattiaa..)

6 Kommentit
 • Nelli sanoo:

  Noi mätsäävät pipot <3

  Ja aikamoinen supermutsi kyllä!

  • Hanna sanoo:

   Hihi :)
   Pakko olla, mut eiköhän tää jostain selkärangasta tule!

 • Johanna sanoo:

  Hei, mua kauheesti kiinnostaisi tietää mitä teidän kissa/kissat on reagoineet muikkuihin. :)

  • Hanna sanoo:

   Ihan hyvin – tosin tällä hetkellä kisut ovat kesälomalla maalla mun vanhemmilla :D Kunhan haemme heidät takaisin kotiin niin voisinkin aiheesta tehdä postauksen. Kiitos ideasta!

 • Piia sanoo:

  Huiput muikut <3 Olet oikeesti ihan hatunnoston arvoinen äiti. Kaksi vauvaa kerralla on kyllä melkoinen urakka. Mulla on vaan yks (+nuo kaksi leikki-ikäistä, mutta kumminkin…) ja meinaa puhti välillä loppua. Teiän kuvia ja kuulumisia on niin ilo seurata, instassa ja täällä.

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Piia – tulipa hyvä mieli sun kommentista <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.